Comanda si livrare

 

1. Alege produsul/produsele dorite

2. Ai posibilitatea sa alegi marimile lor de la XS (extra small-cea mai mica), S (small-mic), M (medium-mediu), L (large-mare), XL (extra large-extra mare), XXL (extra extra large-extra extra mare).

3. Ai posibilitatea sa plasezi comanda si fara inregistrare.

4. Alege metoda de livrare si metoda de plata preferata.

5. Dupa complectarea campurilor obligatorii, poti sa folosesti cuponul de reducere, daca nu ai cupon, inscrie te la newsletter si afla detalii despre promotii si obtinerea cupoanelor.

6. Dupa CUMPARARE vei primi un e-mail de confirmare!

7. Dupa ce sunt verificate produsele pe stoc, integritatea si sunt pregatite pentru curier, vei primi inca un e-mai despre starea coletului si numarul de AWB.

8. Pentru exactitatea datelor te rugam sa complectezi atent toate rubricile: numele, prenumele, orasul, judetul, strada, numar de telefon, si CNP sau CIF (necesar doar pt. facturi)!! In lipsa acestor date nu putem trimite comenzile!!

9. Pentru a te asigura ca primesti produsele cerute si pentru a evita returul comenzii, te rugam sa complectezi la rubrica mentiuni, toate datele referitoare la adresa completa (de exemplu etaj, langa magazinul.., sau in incinta..), unde doresti sa primesti comanda si intervalul orar cand o poti prelua.

10. In cazul care intre timpul efectuarii comenzii se termina stocul sau apare ceva schimbare, te contactam telefonic!

11. Comenzile in asteptare pot dura de la 10-14 zile! Pentru mai multe  detalii, vei fi contactat telefonic.

12. Cu transportarea coletelor se ocupa firma de Curierat: Fan Courier sau Posta in functie de greutate si zona (localitatea si alegerea ta.)

13. CURIER in maxim 4-5 zile, cu POSTA 5-7 zile.

14. In cazul in care nu vei fi gasit acasa, coletul poate fi preluata si achitata de catre persoana imputernicita. In caz contrar vei primi un sms, aviz sa te prezinti cat mai urgent la posta sau sediul curierului sa ridici comanda.

15. Poti prelua coletul, de la sediul serviciului de curierat, posta sau locatia (adresa), care ai trecut in comanda, de unde doresti sa ridici sau preiei comanda cu numarul de AWB trimis in mail.

16. Comanda depusa dupa ora 16:00, se trimite numai în ziua urmatoare, iar cele depuse vineri, sambata si duminica, se vor trimite luni dimineata (in limita stocului disponibil).

 

Toate produsele, în limita stocului disponibil

  • Pentru comenzi suna la numarul 0787 897 849 între orele 10-18 sau pentru alte informatii, vezi date la contact!